Näytetään kaikki 4 tulosta

Kylpytynnyrissä on ihana rentoutua pakkasen paukkuessa tai nauttia kesäiltana auringonlaskua katsellen. Vaihtoehtona erikokoisia perinteisiä kylpypaljuja tai helppohoitoisella sisäsäiliöllä olevia paljuja, ulko- tai sisäkamiinalla. Tutustu malleihimme!

-27%
2 170,00  1 590,00 

Nauti kesäillasta tai tähtitaivaasta pakkasen paukkuessa lämpimässä kylpypaljussa rentoutuen. Kylpytynnyri on valmiiksi kasattu, joten pääset heti kylpemään! Kylpytynnyri on valmistettu hygienisestä ja saumattomasta PE-muovista, johon lika ei imeydy. Helppo pitää puhtaana! Toimitussisältöön kuuluu muovikansi! Varustettuna suljettavalla tyhjennysventtiilillä!!!!

-20%
2 350,00  1 890,00 

Kotimainen ja laadukas kylpytynnyri on valmistettu vahvasta PE-muovista, jossa istuinpenkki on yhtenäinen. Lämpöeristetty kylpypalju on kestävä, hygieeninen ja helppo puhdistaa. Kylpytynnyriin saa lisävarusteena vahvan, hyvin lumikuormaa kestävän kannen ja rappuset.

-3%
3 920,00  3 790,00 

Kotimainen laadukas kylpytynnyri on helppohoitoinen ja nopea lämmitteinen. Pulverimaalattu merialumiiniallas on hygieeninen, todella siisti ja helppo pitää puhtaana. Paljun pohjassa on kanttaukset sekä kaato poistoventtiiliä kohti, joten palju tyhjenee hyvin.

-13%
4 490,00  3 890,00 

Nauti kesäillasta tai tähtitaivaasta pakkasen paukkuessa lämpimässä kylpypaljussa rentoutuen. Paljukärry on valmiiksi kasattu, joten pääset heti kylpemään! Kylpytynnyri on valmistettu hygienisestä ja saumattomasta PE-muovista, johon lika ei imeydy. Helppo pitää puhtaana! Toimitussisältöön kuuluu muovikansi! Varustettuna suljettavalla tyhjennysventtiilillä!!!!